Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en anterieure overeenkomst ‘Mill, Vloetsestraat 2’.

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, Vloetsestraat 2’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning aan de Vloetsestraat 2 te Mill (in de achtertuin van de bestaande woning aan de Stationsstraat 32 te Mill). Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Mill, Vloetsestraat 2’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt daarom geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd. Het College is een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening aangegaan waarvan de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd. De anterieure overeenkomst is aangegaan met de eigenaar van het perceel, kadastraal bekend gemeente Mill, sectie G, nummers 1217 en 1227.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen zes weken ter inzage vanaf 5 december 2018 tot en met 15 januari 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.BPLVloetsestr2-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze of vragen kunt u contact opnemen met mevrouw K. Jilesen, afdeling Publiek, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Naar boven