Anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 8 2-onder-1-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen nabij de Hanepoel 61-65 te Zwaanshoek.

in artikel 6.24 derde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 20 november 2018 een anterieure overeenkomst hebben gesloten met Ontwikkelingsmaatschappij NatuurEnWonen B.V. inzake de ontwikkeling en realisatie van 8 2-onder-1-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen nabij de Hanepoel 61-65 te Zwaanshoek.

In de overeenkomst zijn onder meer afspraken gemaakt over het bouwplan, de locatie-eisen en het verhaal van de door de gemeente te maken kosten voor de ontwikkeling en de realisatie van het project op de ontwikkelaar.

Zakelijke beschrijving ter inzage

Conform het bepaalde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt vanaf 23 november 2018 gedurende zes weken een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ter inzage bij de informatiebalie van het Raadhuis in Hoofddorp. De overeenkomst zelf ligt niet ter inzage.

De zakelijke beschrijving is ook te vinden op deze website.

Geen reacties mogelijk

Tegen de anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Naar boven