Ter inzage ontwerpbesluit, horeca activiteiten van de 4 gemeentelijke wijkcentra (wijkcentrum De Akkers, Maaswijk, Noord en Groenewoud) aan wijzen als economische activiteit die het algemeen belang dient, gemeente Nissewaard

 

 

De gemeente Nissewaard is voornemens om de ondersteunende horeca activiteiten van de 4 gemeentelijke wijkcentra (wijkcentrum De Akkers, Maaswijk, Noord en Groenewoud) aan te wijzen als economische activiteit die het algemeen belang dient als bedoeld in artikel 25 h, vijfde lid, van de Wet Markt en Overheid (WM&O).

 

Het ontwerp Raadsbesluit: ‘’aanwijzingsbesluit horeca activiteiten algemeen belang Wet Markt en Overheid’’ bevat de motivatie en de belangenafweging om aan de gedragsregels van de WM&O te voldoen.

Het ontwerp (Raadsbesluit) ‘’aanwijzingsbesluit ondersteunden horeca activiteiten van algemeen belang wet Markt & Overheid’’ wordt als bijlage toegevoegd bij de publicatie.

 

Inzage:

U kunt het ontwerp Raadsbesluit: ‘’aanwijzingsbesluit ondersteunende horeca activiteiten van algemeen belang Wet Markt & Overheid vinden in het gemeenteblad.

 

Reacties:

U kunt tot (datum 6 weken na publicatie) een reactie indienen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Een schriftelijke reactie stuurt u naar: Gemeente Nissewaard, het college van

burgemeester en wethouders, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse. Of per email: gemeente@nisswewaard.nl. Vermeld in de onderwerp regel: “reactie ontwerp aanwijzingsbesluit van algemeen belang WM&O”.

 

Wilt u meer weten of een mondelinge reactie geven? Dan kunt u een afspraak maken met de beleidsmedewerker van afdeling Accommodaties via het secretariaat: tel. 0181- 696845.

 

Naar boven