Verleende tijdelijke vergunning (conform artikel 10 van de Wet explosievenvoor civiel gebruik) voor het overbrengen van alle explosieven die worden genoemd in klasse 1 van de “United Nations Recommendations on the Transport of Dangerous Goods”. Oude Meer, Special Cargo Services BV, locatie Reykjavikweg nabij 4. Deze vergunning is geldig tot en met 13 juli 2021. Zaaknummer 2834905. Verzenddatum 15 november 2018.

Special Cargo Services is een bedrijf dat onder meer in opdracht van derden gevaarlijke stoffen ten behoeve van transport door de lucht of over land voorziet van een andere of nieuwe buitenverpakking zodat deze voldoen aan de internationale vervoersvoorschriften. Onder deze gevaarlijke stoffen bevinden zich explosieven. De bovengenoemde vergunning heeft uitsluitend betrekking op het overbrengen van explosieven voor civiel gebruik. De vergunning ziet niet toe op het gebruik zèlf of de opslag van explosieven binnen de inrichting. Hiervoor geldt een apart vergunningenregime.

 

Wilt u de stukken inzien?

Dat kan tot 6 weken na de verzenddatum. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0900-1852.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Wij hebben de vergunning verleend. U kunt hier bezwaar tegen maken. U moet dit binnen 6 weken na verzenddatum van dit besluit doen. In uw bezwaar moet het volgende staan:

 

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum waarop u het bezwaar schrijft;

  • 3.

    een omschrijving van dit besluit;

  • 4.

    de reden waarom u bezwaar maakt;

  • 5.

    uw handtekening.

U kunt ook iemand machtigen om namens u bezwaar te maken. Uw gemachtigde moet dan uw machtiging met het bezwaar meesturen.

 

U kunt uw bezwaar sturen naar:

Gemeente Haarlemmermeer

Team Juridische Zaken

Postbus 250

2130 AG Hoofddorp

 

U kunt ook digitaal bezwaar maken. Dat kunt u doen via https://haarlemmermeergemeente.nl/bezwaar-en-beroep. U moet dan wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

 

Is er een reden om het besluit uit te stellen?

Als u bezwaar maakt kan u ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit is een speciale regeling zolang het bezwaar nog in behandeling is. U kunt de rechter dan bijvoorbeeld vragen om de vergunning voorlopig uit te stellen.

 

 

Naar boven