Gemeenteblad van Wijk bij Duurstede

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Wijk bij DuurstedeGemeenteblad 2018, 244301Overige besluiten van algemene strekkingTijdelijke verkeersmaatregelen bij evenementen, Sinterklaasintocht zaterdag 17 november 2018, Wijk bij Duurstede  

Zaterdag 17 november komt Sinterklaas naar Wijk bij Duurstede. De route van de Sinterklaasintocht is als volgt: Startpunt (ca. 10.00 uur) Stadshaven, Havenweg, Dijkstraat, Oeverstraat, Peperstraat, eindpunt Markt (ca. 12.30 uur). In verband hiermee zullen deze wegen, mede onder begeleiding van verkeersregelaars en politie, tijdelijk onbereikbaar zijn voor al het verkeer.

 

In combinatie met de bovengenoemde afsluitingen wordt het één richtingsverkeer op de Achterstraat, Klooster Leuterstraat, Muntstraat en Langs de Wal (gedeeltelijk tussen de Muntstraat en Volderstraat) opgeheven zodat alle parkeerplaatsen voor vergunninghouders te alle tijden tijdens de intocht bereikbaar blijven. De Volderstraat is tijdens de intocht een doodlopende straat (net als tijdens de weekmarkt). Het sinterklaascomité FC Madrid ziet erop toe dat het overige verkeer minimale hinder van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten zal ondervinden.