Besluitenlijst college 6 november 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 6 november 2018 de volgende besluiten genomen:

Verzoek tennisvereniging Teco tot aanpassing van de Algemene Plaatselijke Verordening

Het college heeft besloten om de raad voor te stellen het verzoek van tennisvereniging Teco tot wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening af te wijzen.

Aanwijzen toezichthouders gevaarlijk groen locaties

Het college heeft besloten om twee personen aan te wijzen als toezichthoudend ambtenaar met als specifiek doel gevaarlijk groen locaties terugdringen.

Kadernota risicomanagement 2019 – 2022

Het college heeft besloten om de kadernota risicomanagement ter vaststelling aan te bieden aan de raad. In deze nota zijn de kaders rondom risicomanagement opgenomen.

M.e.r.-beoordeling plan “KVL-terrein, Ambachtstraat e.o.”

Het college heeft ingestemd met de aanmeldnotitie m.e.r.-beoordeling “KVL-terrein, Ambachtstraat e.o.” en besloten geen m.e.r. procedure uit te voeren.

Procesvoorstel om te komen tot een actiegerichte woonagenda

Het college heeft besloten de raad een procesvoorstel voor te leggen met als doel om te komen tot een actiegerichte woonagenda.

Voorstel tot vaststellen verordening Declaratiefonds 2019

Het college heeft besloten de verordening Declaratiefonds 2019 ter vaststelling aan de raad van gemeente Oisterwijk voor te leggen om zodoende deze verordening in 2019 te kunnen uitvoeren.

Omgevingsvergunning milieu, Unilin, Beneluxstraat 1 te Oisterwijk

Het college heeft besloten een omgevingsvergunning activiteit milieu te verlenen voor het veranderen van een bedrijf aan de Beneluxstraat 1 te Oisterwijk.

Bestemmingsplan "KVL-terrein, locatie Nijverheidsweg (west)”

Het college heeft ingestemd met het voorstel aan de raad het bestemmingsplan “KVL-terrein, locatie Nijverheidsweg (west)” gewijzigd vast te stellen.

Commissieadvies Bestemmingsplan ‘KVL-terrein, locatie Nijverheidsweg (oost)’

Het college heeft ingestemd met de afhandeling en toezeggingen en afspraken van het commissieadvies inzake de vaststelling van bestemmingsplan KVL-terrein, locatie Nijverheidsweg (oost).

Erratum bij de begroting 2019

Het college heeft ingestemd met het aangepaste raadsvoorstel en het erratum behorende bij de begroting 2019 en deze voor te leggen aan de raad.

Naar boven