Vaststelling 0nttrekking weg aan openbaarheid

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad op grond van artikel 9 Wegenwet bij besluit van 30 oktober 2018 heeft besloten om het weggedeelte van De Run 6800, kadastraal bekend VHV01 B3544, tussen de weg de Heiberg en de Rijksweg A67 ter hoogte van het perceel kadastraal bekend VHV01 B3438, aan de openbaarheid te onttrekken.

 

Deze onttrekking houdt verband met het bestemmingsplan ‘De Run 2018 ASML’. In dit bestemmingsplan wordt bebouwing op het betreffende weggedeelte van De Run 6800 mogelijk gemaakt ten behoeve van het bedrijf ASML. Er wordt een nieuwe wegenstructuur rondom het terrein van ASML aan de westzijde van De Run 6800 gerealiseerd.

 

Het besluit onttrekken weg aan openbaarheid ligt (gelijktijdig met het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Run 2018 ASML’) gedurende 6 weken, van vrijdag 9 november 2018 tot en met donderdag 20 december 2018, voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.

 

Tegen dit besluit kunt u als belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met zijn zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht. Op dit besluit inzake vaststelling is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

 

U kunt uw beroepschrift binnen de genoemde termijn van terinzagelegging indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Als u beroep instelt kunt u ook een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, via Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (voor het digitaal indienen heeft u DigiD nodig). Het moet dan gaan om een spoedeisende situatie. Voor het indienen van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd.

 

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven