Verleende toestemming Wet op de kansspelen Marktveld 9 Nieuw-Beijerland

Wet op de kansspelen (het college)

Toestemming voor het organiseren van een bingo op 16 november 2018 ter hoogte van het Dorpshuis de Swaensvoet, Marktveld 9, 3264 AL Nieuw-Beijerland. De opbrengst komt ten goede aan Muziekvereniging Volharding Korendijk (verzonden 12-10-2018)

Publicatiedatum Kompas 19 oktober 2018

 

Het bovenstaande besluit is genomen na een zorgvuldige afweging van alle belangen. Toch kan het zijn dat u tegen dit besluit bezwaar heeft. U kunt binnen zes weken nadat de beschikking is verzonden of uitgereikt bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester of de raad (degene die het besluit heeft genomen). Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste bevatten: naam en adres van indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht, en de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt opgeschort. Om dat te bereiken kan naast een bezwaarschrift ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam (locatie Dordrecht), Administratie Team B (Overig bestuursrecht en voorlopige voorzieningen), Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven