BEKENDMAKING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN Facetbestemmingsplan Parkeren gemeente Terneuzen

ARTIKEL 3.8 WET RUIMTELIJKE ORDENING

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Facetbestemmingsplan Parkeren gemeente Terneuzen ter inzage wordt gelegd.

Doel bestemmingsplan

Het doel van dit bestemmingsplan is de wens om een uniforme overkoepelende regeling te maken voor het onderwerp parkeren in de gemeente Terneuzen. Met dit Facetbestemmingsplan krijgt parkeren, met verwijzing naar het gemeentelijke parkeerbeleid, een adequate regeling.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 25 oktober 2018 tot en met woensdag 5 december 2018. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.BPFPT01-OND01 is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen vragen wij u een afspraak te maken met mevrouw J. van Esbroeck van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 24 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

Naar boven