Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2018, 214760Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, tussen Zuiderkroonstraat ter hoogte van nummer 3, Zonweg tegenover nummer 41 en begraafplaats St. Barbara te Den Haag

Algemene informatie

Het kappen van 216 bomen (stamomtrekken 34-254cm), staande aan weerszijde van de watergang tussen Zuiderkroonstraat ter hoogte van nummer 3, Zonweg tegenover nummer 41 en begraafplaats St. Barbara alsmede het herplanten van 58 bomen

 

Ons kenmerk: 201814495

Categorie:

  • -

    Kappen

Stadsdeel:

  • -

    Laak

Locatie(s)

tussen Zuiderkroonstraat ter hoogte van nummer 3, Zonweg tegenover nummer 41 en begraafplaats St. Barbara

Datum bekendmaking besluit:

8 oktober 2018

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.