Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2018, 214588Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, Neuhuyskade 91 te Den Haag

Algemene informatie

Het vergroten van de woning Neuhuyskade 91 door het plaatsen van een uitbouw op de 2e verdieping met dakterras, alsmede het vervangen van de kozijnen van de erker in de voorgevel door houten kozijnen en het kappen van 1 conifeer in de voortuin

 

Ons kenmerk: 201813907

Categorie:

 • -

  Kappen

 • -

  Bouwen

 • -

  Ontheffing kruimel

Stadsdeel:

 • -

  Haagse Hout

Locatie(s)

Neuhuyskade 91

Datum bekendmaking besluit:

8 oktober 2018

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.