Ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan bijgebouwen’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Reparatieplan bijgebouwen ter inzage ligt.

 

Op grond van een aantal bestemmingsplannen die nu gelden voor de stedelijke gebieden van de gemeente Vianen is het niet verboden om te wonen in een bijgebouw. Omdat dit ongewenst is, is de gemeente voornemens om de geldende bestemmingsplannen te repareren door daarin alsnog een verbod op bewoning van bijgebouwen op te nemen. Het betreft de bestemmingsplannen “Binnenstad”, “Dorpen”, “Hoef en Haag”, “Kom Vianen” en “Bedrijventerrein Gaasperwaard”.

 

Het ontwerpbestemmingsplan kan de komende zes weken vanaf woensdag 26 september 2018 tot en met dinsdag 6 november 2018 tijdens kantooruren worden ingezien, in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0620.bp0038-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van de gemeente Vianen, Postbus 46, 4130 EA te Vianen. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het nummer 088-5997104 met mevrouw J.A. Duijster van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven