Bekendmaking besluit naamgeving openbare ruimte Binnenhof

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij op 28 augustus 2018 hebben besloten tot:

vaststelling van de openbare ruimten met de volgende benaming:

 

Binnenhof in de woonplaats Leerdam, overeenkomstig de bij dit besluit horende situatietekening.

 

Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 september 2018.

Het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van af heden gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie in het Stadskantoor van Leerdam (Dokter Reilinghplein 1)

 

Toelichting

Het plan "Buitens van Van Iperen" verkeert in de vierde fase, waarbij opnieuw nieuwbouw in de vorm van een hofje wordt gerealiseerd. Het college heeft besloten om dit hofje de straatnaam Binnenhof te geven.

In de eerdere fasen van het project zijn de straatnamen Buitenhof, Voorhof en Bloemenhof toegekend.

 

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken bezwaar maken. De termijn van zes weken start een dag na de datum van deze bekendmaking. U kunt het bezwaarschrift opsturen naar het College van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Aan het indienen van het bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden.

In het bezwaarschrift moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam en adres en eventueel uw e-mailadres, de datum, een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent, zo mogelijk een kopie van dit besluit en de redenen waarom u een bezwaar indient. U sluit uw bezwaarschrift af met uw handtekening.

Als sprake is van een spoedeisend belang dan kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Rotterdam, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Aan het indienen van een verzoekschrift zijn kosten verbonden (griffierechten). Voor de hoogte van deze griffierechten kunt u contact opnemen met de griffie van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank

Naar boven