Besluitenlijst college 28 augustus 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 28 augustus 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Stand van zaken herontwikkeling KVL-terrein

Het college heeft besloten de raad met een raadsinformatiebrief te informeren over de stand van zaken van de herontwikkeling van het KVL-terrein.

 

Ontwerpbestemmingsplan Molenbaan 5, Oisterwijk

Het college heeft besloten in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Molenbaan 5 in Oisterwijk en hierover de raad met een raadsinformatiebrief te informeren. Het ontwerpbestemmingsplan wordt voor de duur van zes weken ter inzage gelegd.

 

Raadsinformatiebrief m.b.t. een mogelijke vervanging van een bovengrondse 150kV-verbinding

Het college heeft een informatiebrief m.b.t. een mogelijke vervanging van een bovengrondse 150kV-verbinding (hoogspanningsmasten) naar de Commissie Ruimtelijke Zaken gestuurd.

 

Week van Respect

Het college heeft besloten partner te worden van de ‘Week van Respect’.

 

Programma en overzicht voorzieningen huisvesting onderwijs 2019

Het college heeft besloten het programma en overzicht voorzieningen huisvesting onderwijs voor het jaar 2019 vast te stellen.

 

Vergroting van de inhoudsmaat van een woning op de Moergestelseweg 48 in Oisterwijk

Het college heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het opstellen van een bestemmingsplan voor de vergroting van de toegestane inhoudsmaat van een woning op de Moergestelseweg 48 in Oisterwijk, dit na verwoesting door brand van een eerdere woning met deze inhoudsmaat op deze locatie. Het college heeft besloten de raad te informeren met een raadsinformatiebrief.

 

Het huisvesten van buitenlandse medewerkers te faciliteren middels een pilot project

Het college heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het tijdelijk huisvesten van maximaal 5 arbeidsmigranten in één woning op een nog nader te bepalen locatie en dit project aan te merken als pilot.

 

Naar boven