Exploitatie-overeenkomst bestemmingsplan ‘Hoevewonen Heerstraat-Zuid, Beegden’ / Maasgouw

Openbare bekendmaking volgens artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening

Exploitatie-overeenkomst bestemmingsplan ‘Hoevewonen Heerstraat-Zuid, Beegden’.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24, lid 3, Wet ruimtelijke ordening (Wro) jo. artikel 6.2.12, Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat:

  • -

    een exploitatie-overeenkomst met initiatiefnemer is afgesloten teneinde te garanderen dat de kosten, samenhangende met realisatie van het bestemmingsplan ‘Hoevewonen Heerstraat-Zuid, Beegden’, door hem gedragen worden (Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van maximaal 15 woonappartementen voor senioren, op de locatie Krijtenberg in Beegden (‘Comfort Home’). Daarnaast wordt in dit bestemmingsplan de op 16 juni 2017 verleende omgevingsvergunning voor ‘Comfort Care Krijtenberg’ in de hoeve ‘Huis ter Beegden’ aan de Heerstraat-Zuid 20 juridisch-planologisch verankerd. Dit betreft maximaal 19 verzorgingswooneenheden.).

  • -

    vanaf 2 augustus 2018, op werkdagen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (uitgezonderd gedurende de avondopenstelling) bij het team Ruimte / Ontwikkeling (in het publiekscentrum aan de Markt 36 te Maasbracht), voor eenieder de zakelijke beschrijving van de inhoud van voornoemde overeenkomst ter inzage ligt. 

Naar boven