Melding (tijdelijke) standplaatsvergunning, mobiele snackwagen, 11 juli 2018 t/m 1 november 2018, recreatieterrein Gravenbol, Wijk bij Duurstede

In het kader van de Algemene Plaatselijke Verordening Wijk bij Duurstede 2018, artikelen 5:17 en 5:18 is door het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede een standplaatsvergunning verstrekt aan:

 

Wijk bij Duurstede

BV Gravenbol, Postbus 217, (3960 BE) Wijk bij Duurstede, een standplaatsvergunning voor een mobiele snackwagen, voor de periode 11 juli 2018 t/m 1 november 2018 op recreatieterrein Gravenbol.

 

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen 6 weken na verzending van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift bij ons indienen. Het bezwaarschrift moet worden geadresseerd aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede, ter attentie van Team Mens & Middelen: Juridische Zaken, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

 

Het maken van bezwaar schort de werking van het besluit niet op. Om opschorting te bereiken kunt u gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de Voorzieningenrechter. De schorsing moet wel spoedeisend zijn. Het verzoekschrift moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. U dient er rekening mee te houden dat u bij de rechtbank griffierecht verschuldigd bent.

 

Mocht u meer informatie willen over het indienen van bezwaar, dan kunt u de website www.rijksoverheid.nl raadplegen, waar onder de kop ‘Documenten en publicaties/brochures’ de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ te vinden is.

 

Kenmerk gemeente WbD: 2018-350

 

Naar boven