Vertrokken naar onbekende bestemming

De personen hieronder wonen niet meer op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Dit blijkt uit onderzoek van de afdeling Klant Contact Centrum (KCC). Het college heeft besloten de persoonslijsten van deze personen niet meer bij te houden. Daardoor staan zij officieel niet meer op dat adres ingeschreven.

 

Geslachtsnaam en voorletters

Geboortedatum

Adres

Datum besluit

Uitschrijving wegens vertrek naar onbekende bestemming per datum

Dhr. M.R.M. Wetzels

04.12.1990

Koperstraat 6d; 6291 AJ Vaals

05.07.2018

30.06.2018

 

Wat te doen indien u het niet eens bent met deze beslissing. Overeenkomstig het bepaalde in artikel 8:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken ingaande de dag na bekendmaking van dit besluit, hiertegen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg, Team Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond).

 

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

  • 1.

    naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    omschrijving van het besluit waartegen beroep is ingesteld;

  • 4.

    de gronden van beroep.

 

Tevens kan de indiener van een beroepschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, team Bestuursrecht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien de indiener van het beroepschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Wilt u meer weten?

Belt u dan met de desbetreffende ambtenaar van de afdeling KCC, telefoonnummer 043-3068568.

Naar boven