Ontwerp bestemmingsplan "Gezondheidscentrum en maatschappelijke voorzieningen Veldweg"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 11 juli tot en met 21 augustus 2018 het ontwerp bestemmingsplan "Gezondheidscentrum en maatschappelijke voorzieningen Veldweg" en de concept beleidsregel ‘Welstandscriteria Gezondheidscentrum c.a. Veldweg’, tijdens de openingstijden kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis Dorpsplein 2 in Best.

Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpVeldweg-ON01 . Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen. Daar vindt u ook de concept welstandscriteria.

Het bestemmingsplan is opgesteld om gezamenlijke huisvesting van eerstelijnszorgaanbieders en het realiseren van eenheden voor maatschappelijk verblijf mogelijk te maken, door een bestemming ‘maatschappelijk’ voor het perceel op te nemen. Het plangebied is gelegen op een perceel nabij Dijkstraten op de hoek Veldweg – Oirschotseweg.

Ontwerp bestemmingsplan "Gezondheidscentrum en maatschappelijke voorzieningen Veldweg"

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunnen belanghebbenden een zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is binnen deze termijn ook mogelijk. Hiertoe dient u uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging een telefonische afspraak te maken met Toine Baudoin of William Ansems via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.,

Beleidsregel ‘Welstandscriteria Gezondheidscentrum c.a. Veldweg

Op grond van artikel 12 a van de Woningwet en de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de concept beleidsregel ‘Welstandscriteria Gezondheidscentrum c.a. Veldweg’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage.

Tegen de welstandscriteria, kan een ingezetene en een belanghebbende gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de heer Menzo Boon via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

 

Best 10 juli 2018

Burgemeester en wethouders

Naar boven