Ondergrondse restafvalcontainers in Nigtevecht geplaatst

Vandaag heeft het College een besluit genomen over de definitieve locaties van de ondergrondse restafvalcontainers in Nigtevecht. Er zijn 4 zienswijzen ingediend, waarvan 2 zijn gehonoreerd. De zienswijzen hebben geen veranderingen voor de locaties tot gevolg. Alle inwoners uit Nigtevecht krijgen hierover een persoonlijk bericht. Mochten tijdens de werkzaamheden toch nog op onverwachte zaken worden gestuit, dan wordt per locatie gekeken naar een andere oplossing.

Beroep

Inwoners die een zienswijze hebben ingediend en het niet eens zijn met het definitieve aanwijsbesluit kunnen beroep instellen en een verzoek om een voorlopige voorziening vragen. Zie meer hierover in de ‘Bekendmaking’ op www.stichtsevecht.nl/terinzage

Plaatsing en ingebruikname

Wij verwachten dat de werkzaamheden medio juli starten. Per straat duren de werkzaamheden maximaal drie dagen. Zodra de ondergrondse containers geplaatst zijn en het straatwerk erom heen af is, kunnen de inwoners van Nigtevecht (zonder pasje) gebruik maken van deze containers. In september ontvangen zij een persoonlijke pas en de gebruiksaanwijzing voor de container. Vanaf die datum kan restafval in Nigtevecht alleen nog in deze ondergrondse container worden weggegooid.

Meer informatie

Vragen? Neem gerust contact op. Dit kan via omgekeerdinzamelen@stichtsevecht.nl

Stichtse Vecht, 5 juli 2018

Naar boven