Ontwerpbestemmingsplan ‘De Run 3112’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 20 juli 2018 tot en met donderdag 30 augustus 2018 het ontwerpbestemmingsplan ‘De Run 3112’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in het vergroten van de opslagruimte, het bouwen van kantoren en het realiseren van een ‘drive-in’ bouwmarkt ten behoeve van bouwmarkt Groenen.

 

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, trefwoord ‘De Run 3112’.

Binnen de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen. Geef in de zienswijze duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven