Voorbereidingsbesluit Uden-Noord

Burgemeester en wethouders van Uden maken op grond van artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 21 juni 2018 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het plangebied Uden-Noord, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0856.VBBUdenNoord-VA01, en te verklaren dat voor dit gebied een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen ter plaatse en bevat tevens een verbod om het feitelijk gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Van dit verbod kan het bevoegd gezag afwijken via een omgevingsvergunning mits dit gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan of anderszins met een goede ruimtelijke ordening.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 23 juni 2018 en geldt voor de duur van één jaar. Het besluit kan vanaf de dag van inwerkingtreding digitaal worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 22 juni 2018.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

drs. D. van Deurzen

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven