Ontwerpbestemmingsplan Borgerswold

Burgemeester en wethouders van Veendam maken bekend dat met ingang van 22 juni a.s. het ontwerpbestemmingsplan Borgerswold ter inzage ligt.

Planinhoud

Dit plan heeft betrekking op het recreatiegebied van Borgerswold. Het plan is bedoeld om te voorzien in ruimere recreatiemogelijkheden en het mogelijk maken om tot maximaal 10 recreatiewoningen te realiseren aan de noordrand van het gebied.

Plan inzien

Met ingang van 22 juni a.s. ligt het ontwerpbestemmingsplan “Borgerswold” gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis. De openingsuren van het gemeentehuis vindt u op www.veendam.nl. Het ontwerp is ook digitaal beschikbaar als pdf onderaan deze pagina en via www.ruimtelijkeplannen.nl (de ID-code is NL.IMRO.0047.09BPBorgesrwold-0301 ). Een rechtstreekse link is opgenomen onder het kopje ‘Digitaal bestemmingsplan’.

Reageren?

Wilt u reageren? U kunt tot 3 augustus 2018 een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad, Postbus 20.004, 9640 PA Veendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig een afspraak te maken voor overleg.

Zienswijzen kunnen ook online worden ingediend; ga hiervoor naar www.veendam.nl/zienswijze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

 

Digitaal bestemmingsplan

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0047.09BPBorgerswold-0301

 

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0047/NL.IMRO.0047.09BPBorgerswold-0301/

 

Naar boven