Ontwerp bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen

Vanaf 14 juni 2018 tot en met 25 juli 2018 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1192-ont2 ter inzage. Het ontwerp betreft het realiseren van 2 vrijstaande woningen naast de bestaande woning aan de Voorsterweg 25 Loenen. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

∙ schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

∙ mondeling: maak een afspraak met de heer E. Munneke, tel (055) 580 1832.

∙ digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 13 juni 2018

Naar boven