Besluitenlijst college 22 mei 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 22 mei 2018 de volgende besluiten genomen:

Preventie- en handhavingsplan alcohol 2018-2020

Het college heeft besloten om het Preventie- en handhavingsplan Alcohol 2018-2020 voor vaststelling aan te bieden bij de gemeenteraad.

 

Raadsvoorstel tot het kennis nemen van de voorlopige jaarrekening 2017 en de ontwerpbegroting 2019 van de Omgevingsdienst Midden- en West- Brabant (OMWB)

Het college heeft besloten de raad voor te stellen kennis te nemen van de voorlopige jaarrekening 2017 en de ontwerpbegroting 2019 van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant.

 

Ontwerpbegroting 2019 regio Hart van Brabant en Midpoint

Het college heeft ingestemd met de ontwerpbegroting 2019 Hart van Brabant en Midpoint Brabant en heeft deze voorgelegd aan de raad voor zienswijzen.

 

Repareren beslissingen op bezwaar 2 schoolbesturen

Het college heeft besloten de beslissingen op bezwaar van 17 augustus 2017 over de terugbetaling van gelden van de vervanging van de daken van de scholen Den Akker en Darwin te repareren door een betalingstermijn op te nemen.

 

Uitbreiding milieustraat

Het college heeft besloten de raad een voorstel voor te leggen voor de uitbreiding van de milieustraat.

 

Vaststelling bestemmingsplan herziening Bosrand II (Gemullehoekenweg) Oisterwijk

Het college heeft besloten het raadsvoorstel voor de ongewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan 'herziening Bosrand II' in Oisterwijk met het beeldkwaliteitsplan als aanvulling op de Welstandsnota 2015 voor te leggen aan de raad.

 

Raadsvoorstel fietsroute ten noorden van het spoor

Het college heeft besloten de raad een voorstel voor te leggen om een investeringsbudget beschikbaar te stellen t.b.v. het doortrekken van de fietsroute ten noorden van het spoor naar de Laarakkerweg en de Pannenschuurlaan.

 

Voorstel aan de raad over zienswijze jaarrekening WSD 2017 en begroting WSD 2019

Het college stemt in met de jaarrekening WSD over 2017 en de begroting WSD voor 2019 en stelt de gemeenteraad voor deze zienswijze vast te stellen.

 

Wijziging tekst Gemeenschappelijke Regeling WSD

Het college heeft besloten het voorstel om in te stemmen met de gewijzigde tekst van de Gemeenschappelijke Regeling WSD ter besluitvorming naar de gemeenteraad te sturen.

 

Aanbesteding WMO hulpmiddelen 2019

Het huidige contract met Medipoint voor Wmo hulpmiddelen loopt 31 december 2018 af. De gemeenten in Hart van Brabant gaan gezamenlijk een nieuw aanbestedingstraject aan, waarbij de gemeente Tilburg gemachtigd is op te treden als woordvoerder en penvoerder namens de gemeente Oisterwijk.

 

Raadsvoorstel begroting 2019 en jaarstukken 2017 GGD Hart voor Brabant

Het college heeft ingestemd met de ontwerpbegroting 2019 en heeft kennis genomen van de jaarstukken 2017 van de GGD Hart voor Brabant. Het college legt deze stukken voor aan de raad voor het eventueel indienen van een zienswijze.

 

Vervangende nieuwbouw pi-school de Hondsberg

Het college heeft besloten de gemeenteraad voor te stellen om een investeringsbudget van

€ 200.000 beschikbaar te stellen voor de voorbereiding voor de vervangende nieuwbouw pi-school de Hondsberg.

 

Regionale samenwerking leerplicht en RMC

Het college heeft besloten om maatregelen te nemen om op korte termijn te kunnen voldoen aan juridische eisen en eisen ten aanzien van de privacy als het gaat om de uitvoering van de gemeentelijke leerplichttaak.

 

Jaarstukken 2017

Het college heeft de concept-jaarrekening 2017 vastgesteld en stuurt deze ter vaststelling door aan de raad.

 

 

 

Naar boven