Besluitenlijst college 15 mei 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 15 mei 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Mandaatbesluit OMWB

Het college heeft besloten een aantal bevoegdheden te mandateren aan de directeur van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB).

 

Begroting 2019 en Jaarrekening 2017 Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Het college heeft besloten om: 1. De raad kennis te laten nemen van de jaarrekening 2017 van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMB); 2.De conceptbegroting 2019 van de VRMB ter instemming voor te leggen aan de raad.

 

Voorstel tot het vergoeden van kosten voor de verwijdering van beplanting op te verkopen grond

Het college heeft besloten tot het vergoeden van kosten voor het verwijderen van beplanting op te verkopen grond bij een woning aan De Dagmaet in Moergestel.

 

Beantwoording artikel 34 vragen PGB betreft KVL-terrein

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van Partij Gemeentebelangen over de parkeersituatie op het KVL-terrein.

 

Raadsinformatiebrief deeljaarrekening jeugdhulp 2017 Hart van Brabant

Het college heeft ingestemd met een raadsinformatiebrief over de laatste stand van zaken van de jaarcijfers 2017 en het jaarresultaat van de inzet op jeugdhulp 2017 in de regio Hart van Brabant.

 

KVL-terrein: beëindiging Samenwerkings-, ontwikkel-, en splitsingsovereenkomst tussen gemeente en provincie

Het college heeft ingestemd met het sluiten van de beëindigingsovereenkomst Cultuurhistorisch Cluster KVL-terrein te Oisterwijk. Hierin is opgenomen dat de gemeente Oisterwijk en de provincie Noord-Brabant hun samenwerking voor de herontwikkeling van het Cultuurhistorisch Cluster op het KVL-terrein beëindigen.

 

Bedrijfsverplaatsing Denissen Hoog Heukelom

Het college heeft een principebesluit genomen over de overeenkomst voor een bedrijfsverplaatsing.

 

 

Naar boven