Gemeente Nissewaard - Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen in Nissewaard vastgesteld

De burgemeester heeft op 14 november 2017 de Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen in Nissewaard vastgesteld.

Inhoud

De juridische grondslag voor de leidraad vastgelegd in artikel 2:25, tweede lid van de APV Nissewaard. Het organiseren van evenementen is van alle tijden. In de loop van de tijd zijn er echter wel steeds meer kaders gekomen die een evenement in goede banen moeten leiden. Met het vaststellen van de Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen in Nissewaard wordt een hulpmiddel geboden, waarmee voor een ieder duidelijkheid wordt gegeven hoe de wegen in de gemeente Nissewaard moeten worden bewandeld als men een evenement wil organiseren. Daarbij is het uitgangspunt dat zaken mogelijk gemaakt worden, maar dat de transparantie in wie welke rol heeft in het gehele proces wel voorop staat.

Inzage

U kunt de Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen in Nissewaard inzien:

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen in Nissewaard of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving via telefoonnummer: 140181.

Naar boven