Ontwerpbegroting Regio de Vallei

Ontwerpbegroting Regio de Vallei 2019 ter inzage

De ontwerpbegroting Regio de Vallei 2019 wordt voorgelegd aan de gemeenteraad van Wageningen. De gemeenteraad bespreekt de ontwerpbegroting en stuurt eventueel een zienswijze naar het Dagelijks Bestuur van de Regio de Vallei. Het Dagelijks Bestuur betrekt dit commentaar bij de bespreking in het Algemeen Bestuur (AB).

De gemeenschappelijke regeling van de Regio de Vallei is oorspronkelijk getroffen vanwege de samenwerking binnen de regio op verschillende beleidsterreinen. Inmiddels richt de Regio De Vallei zich beleidsinhoudelijk alleen nog op afvalverwerking. De deelnemende gemeenten zijn: Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen.

De gemeenschappelijke regeling Regio de Vallei is een gemeenschappelijke regeling onder de Wet gemeenschappelijke regelingen (Wgr). Dit brengt een aantal verplichtingen met zich mee. Eén van die verplichtingen betreft het ter inzage leggen van de ontwerp begroting bij de deelnemende gemeenten gedurende de periode dat de ontwerp-begroting ter bespreking wordt aangeboden aan de gemeenteraad.

Inzage 

De ontwerp begroting is hieronder als pdf toegevoegd.

Bezwaar  

Op dit besluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

Naar boven