Ontwerpbestemmingsplan Eindhovenseweg-Zuid 77

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 7 juni 2017 tot en met 18 juli 2017 tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan ‘Eindhovenseweg-Zuid 77’ kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpeindhwegzuid77-ON01. Een link naar deze website is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen.

Het plangebied van het bestemmingsplan bestaat uit het perceel aan de Eindhovenseweg-Zuid 77 en de omliggende gronden. In het bestemmingsplan wordt de bestaande woning aan Eindhovensweg-Zuid 77 planologisch-juridisch vastgelegd, waarbij de mogelijkheid om een manege te realiseren komt te vervallen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening ter inzage. In de genoemde periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met mw. G. Jansen via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Best, 6 juni 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven