Gemeente Leerdam, beschikking, Laantje van Van Iperen 30 te Leerdam

Z-17-320758

KENNISGEVING

Maatwerkvoorschriften en goedkeuringsbesluit UPD

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam hebben besloten om, naar aanleiding van een daartoe ontvangen verzoek van K.M.C. namens Tuincentrum het Westen, ten behoeve van de inrichting gelegen aan het Laantje van Van Iperen 30, 4142 ER te Leerdam, in het belang van de bescherming van het milieu, aan Tuincentrum het Westen maatwerkvoorschriften op te leggen. Het verzoek van Tuincentrum het Westen is ontvangen op 27 februari 2017voor het toepassen van kleefmagneten op de deuren van bufferbewaarplaats 1 en bufferbewaarplaats 2 en de deur in de voorruimte van de bufferbewaarplaatsen (naar buiten), zoals beschreven in het uitgangspuntendocument met kenmerk K.M.C.2017.010/FK/A. Het betreft een inrichting voor de opslag van maximaal 10.000 kilogram consumentenvuurwerk. Verder is een verzoek tot goedkeuring van het uitgangspuntendocument ontvangen.Het opleggen van maatwerkvoorschriften gebeurt op grond van het bepaalde in artikel 8:42 van de Wet milieubeheer en het bepaalde in artikel 2.2.3. van het Vuurwerkbesluit.

 

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken zijn op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht. Via telefoonnummer 078-770 85 85 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen deze beschikking. Het maken van bezwaar dient te geschieden door middel van een bezwaarschrift gericht aan de burgemeester en wethouders van Leerdam Postbus 15, 4140 AA Leerdam. Een bezwaarschrift kan worden ingediend gedurende een termijn van 6 weken na de datum van verzending van deze beschikking.Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient in ieder geval het volgende te bevatten:- de naam en het adres van de indiener;- de dagtekening;- een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;- de gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Rechtbank Rotterdam. Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl

 

Gemeente Leerdam, 29 mei 2017

Naar boven