2e Publicatie verwijderen gezonken schuit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 5.24 lid 1 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) na 11 mei 2017 de boot zal worden afgevoerd. De schuit wordt geborgen omdat deze overlast veroorzaakt en schade kan veroorzaken aan het openbaar groen en dergelijke. De betreffende boot is door de gemeente voorzien van een sticker.

Het gaat om een zwart met rode schuit die ligt onder de Hellingbrug, aan de Hellingweg te Broek in Waterland.

Voor nadere informatie kunt u bij de afdeling Publiekzaken, telefoon (0299) 658 585, op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur terecht.

Belanghebbenden die niet of niet tijdig de schuit verwijdert dient er rekening mee te houden dat de te bergen schuit na 22 juni 2017 zal worden vernietigd. Tot 22 juni 2017 is het mogelijk om de schuit bij de gemeentewerf op te halen, tegen betaling van de bergingskosten.

Ingevolgde de Algemene Wet Bestuursrecht kan een belanghebbende, binnen 6 weken na deze kennisgeving, tegen een besluit bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift. Dat bezwaarschrift dient gericht te zijn aan Burgemeester en Wethouders van Waterland, Postbus 1000, 1140BA Monnickendam. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, evenals de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaar heeft geen schorsende werking. Indien onverwijlde spoed dit vereist kan, hangende de bezwaarschriftenprocedure, een schorsing of voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Hieraan zijn griffiekosten verbonden.

 

Naar boven