Bekendmaking Besluit gebiedsaanwijzing afvoer hemelwater

Vanaf 19 januari 2017 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van 19 december 2016 waarmee zij gebieden hebben aangewezen waar het verboden is een hemelwaterafvoerleiding aan te sluiten of aangesloten te houden op het openbaar vuilwaterriool. Het besluit treedt in werking met ingang van 19 januari 2017.

Tegen het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook hebben burgemeester en wethouders bij het nemen van het besluit geen wijzigingen in het besluit aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 2 maart 2017 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het Besluit gebiedsaanwijzing afvoer hemelwater is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Beleidsnota's.

Het Besluit gebiedsaanwijzing afvoer hemelwater ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u het zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over dit besluit. Het besluit in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 18 januari 2017

Naar boven