Gemeente Leerdam, verleende omgevingsvergunning Kerkweg 3 a te Schoonrewoerd

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Activiteit: Brandveilig gebruik

voor: Gebruiksvergunning

Locatie: Kerkweg 3 a te Schoonrewoerd

Datum besluit: 28-03-2017

 

Inzage

De stukken kunnen worden ingezien in de hal van het Stadskantoor (leeskamer), Dr. Reilinghplein 1 te Leerdam -elke werkdag van 09:00 tot 12:30 uur -op dinsdag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 16:00 uur tot 19:30 uur -na telefonische afspraak (tel. 0345 – 63 62 42).

 

Beroep

Tegen de beschikking kan door belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Op grond van artikel 6:7 van de Awb bedraagt de termijn voor het indienen van een beroepschrift 6 weken. De termijn vangt, ingevolge artikel 6:8, vierde lid, van de Awb, aan met ingang van de dag na de dag waarop een exemplaar van de beschikking ter inzage is gelegd.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening is verzocht. Dat kan als onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan.

 

Openbare kennisgeving

Sinds 1 januari 2014 doen wij een kennisgeving van deze beschikking op zoek.officiëlebekendmakingen.nl (zonder www ervoor).

Vergunningen en Meldingen, 19 april 2017

 

Naar boven