Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Kamperweg e.o., op 10 april 2017onder nummer Z170410_0002, betreffende het tijdelijk fysiek afsluiten en gesloten verklaren van de Kamperweg en een deel van de Grote Voort (tussen Russenweg en Kamperweg) voor voertuigen, uitgezonderd (brom-)fietsen, op 27 april 2017 en 5 mei 2017. Daarnaast zal het Kamperpad ook voor fietsers- en bromfietsers afgesloten worden en zal op beide dagen een verbod om stil te staan gelden voor beide zijden van de Kamperweg. Deze maatregelen worden genomen om de (verkeers)veiligheid van met name voetgangers tijdens de festivals “Kingdance” en “Dance4Liberation” te waarborgen. De maatregelen worden kenbaar gemaakt door het plaatsen van hekwerken en bebording en worden weer verwijderd zodra de betreffende festivals voorbij zijn.

Dit besluit ligt van 13 april 2017 tot en met 25 mei 2017 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl ). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (

www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant ).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

 

Naar boven