Gemeente Leerdam, beschikking, Lingedijk 8 te Leerdam

Z-17-316437

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere procedure

 

Het college van burgemeester en wethouders van Leerdam maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten een omgevingsvergunning aan Praxair N.V. te verlenen. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ontvangen op 24 januari 2017 voor het milieuneutraal wijzigen van de zuurstof inrichting. Het betreft de activiteiten "Bouwen" en "Milieu", een milieuneutrale verandering. De inrichting is gelegen aan de Lingedijk 8 te Leerdam.

 

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht. Via telefoonnummer 078-770 8585 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar maken

Een belanghebbende kan tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden. Dit kan bij burgemeester en wethouders van Leerdam, Commissie Bezwaarschriften, p/a Postbus 15, 4140 AA Leerdam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, de reden van het bezwaar, en de vermelding "Awb-bezwaar" in de linker bovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift.

 

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking aan de aanvrager. Het indienen van een bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Heeft men er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een belanghebbende, die een bezwaarschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Men kan digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen/33. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl

 

Gemeente Leerdam, 5 april 2017

Naar boven