Beschikking maatwerkvoorschriften en goedkeuringsbesluit UPD Laantje van Van Iperen 30 te Leerdam - Tuincentrum Het Westen

Z -16-312492

KENNISGEVING

WET MILIEUBEHEER

MAATWERKVOORSCHRIFTEN EN GOEDKEURINGSBESLUIT UPD

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam hebben besloten om aan Tuincentrum Het Westen, in het belang van de bescherming van het milieu, maatwerkvoorschriften op te leggen. Het betreft het toepassen van kleefmagneten op de deuren van bewaarplaats 1, de bufferbewaarplaats en de deur naar de voorruimte van de bufferbewaarplaats. De inrichting is gelegen aan het Laantje van Van Iperen 30 te Leerdam. Het betreft een inrichting voor de opslag van maximaal 10.000 kilogram consumentenvuurwerk. Verder is een verzoek tot goedkeuring van de nota van aanvulling bij UPD KMC2013.025/FK/A ontvangen.

 

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht. Via telefoonnummer (078) 770 8585 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen deze beschikking. Het maken van bezwaar dient te geschieden door middel van een bezwaarschrift gericht aan de burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140AA Leerdam. Een bezwaarschrift kan worden ingediend gedurende een termijn van zes weken na de datum van verzending van deze beschikking.

 

Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient in ieder geval het volgende te bevatten:

- De naam en het adres van de indiener;

- De dagtekening;

- Een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

- De gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Rechtbank Rotterdam. Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gemeente Leerdam, 29 maart 2017

Naar boven