Nieuwkuijksestraat 47, 5253AD, Nieuwkuijk, verbouwen van een voormalige bakkerij tot een woning

Omgevingsvergunning verleend

 

De gemeente Heusden heeft op 02 januari 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning verleend voor:

 

  • Afwijken van de bestemming

  • Bouwen

 

aan de Nieuwkuijksestraat 47 in Nieuwkuijk. De vergunning is verzonden op 02 januari 2017 en is bekend bij de gemeente onder nummer 483036.

 

BEZWAAR

Een betrokken persoon kan tegen dit besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. U hebt zes weken de tijd om een brief te sturen. De termijn gaat in één dag na toezending van het besluit aan de aanvrager. Zet in de brief de volgende zaken:

  • uw naam en adres.

  • de datum.

  • een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt.

  • de reden waarom u het niet eens bent met het besluit.

 

U moet een handtekening onder de brief zetten. Stuurt u de brief naar:

Het college van Heusden

Postbus 41

5250 AA Vlijmen

 

Voorlopige voorziening

Gedurende de termijn dat uw bezwaarschrift in behandeling is, kan al gebruik worden gemaakt van het besluit. Om dit te voorkomen, kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch een voorlopige voorziening aanvragen. Dit houdt in dat u verzoekt het besluit tijdelijk te schorsen. Dit kan tegelijk met of na het indienen van het bezwaarschrift.

U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening aanvragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffiekosten betalen.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met het cluster Omgevingsvergunningen van de gemeente Heusden via het telefoonnummer 073-5131789

 

Naar boven