concept Woningbouwpogramma 2030

Ter inzage termijn: van 13 maart 2017 tot en m et 27 maart 2017

concept Woningbouwprogramma 2030

Korte omschrijving project

De vraag naar woningen in Nieuwegein tot 2030 bedraagt 3500. Er is voldoende ruimte in de stad om in deze vraag te voorzien. Dit concept Woningbouwprogramma 2030 wijst potentiele woningbouwlocaties aan. Daarnaast geeft het enkele randvoorwaarden voor ontwikkeling mee. Dit concept Woningbouwprogramma is tot stand gekomen in een intensief cocreatie proces met Nieuwegeinse samenleving.

Wilt u meer informatie?

Het concept Woningbouwprogramma 2030 ligt ter inzage bij de Receptiebalie op de 1e etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). U kunt daar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk. U kunt dit concept ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl).

Wilt u een inspraakreactie indienen?

In de periode dat het concept ter inzage ligt, mag iedereen op het concept Woningbouwprogramma 2030 reageren. Zo´n reactie heet een inspraakreactie en kan schriftelijk worden ingediend. Uw inspraakreactie richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Ruimtelijk Domein (RD), Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit waarvan indieners van een inspraakreactie een afschrift krijgen. De gemeente licht in haar besluit toe hoe zij de inspraakreactie(s) bij het besluit betrokken heeft. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een definitief besluit over het Woningbouwprogramma 2030 heeft genomen. Vanaf dat moment kunnen belanghebbenden beroep indienen.

Naar boven