Gemeente Leerdam, ontwerpbeschikking project 3 Parczoom fase 4a Broekgraaf te Leerdam

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Ontwerp omgevingsvergunning project 1 Kleurrijk Wonen en project 3 Parczoom fase 4a Broekgraaf

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a. onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor Project 1 - Kleurrijk Wonen (34 huurappartementen) en Project 3 – Parczoom (36 vrije sector beleggershuurwoningen en 22 middeldure koopwoningen), beiden voor de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’.

 

Het college van B&W heeft op 10 januari 2017 besloten een verklaring van geen bedenkingen af te geven voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Broekgraaf’ ten behoeve van de realisatie van 14 grondgebonden woningen (CPO project), 58 grondgebonden woningen (Parczoom) en 34 appartementen (Kleurrijk Wonen), allen in fase 4a van Broekgraaf te Leerdam. Dit besluit heeft inmiddels ter inzage gelegen waartegen geen beroep is ingesteld.

 

Het ontwerpbesluit om omgevingsvergunning te verlenen en de ruimtelijke onderbouwing liggen vanaf 2 maart tot en met 12 april 2017 ter inzage in het Stadskantoor, Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

Een digitale versie van de ontwerpvergunning en de ruimtelijke onderbouwing is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gebruikmaken van het planindentificatienummer NL.IMRO.0545.PBBROEKGRAAFFAS4A2-OW01. 

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen tegen de ontwerpvergunning. De zienswijzen moeten binnen de hiervoor genoemde termijn van de terinzagelegging zijn ingediend.

 

Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpvergunning kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u - binnen de termijn - een afspraak maken met mevrouw G. van den Dungen van de afdeling Beleid (telefoonnummer 0345-636199, op werkdagen tussen 9.00 uur – 12:00 uur).

 

Openbare kennisgeving

Sinds 1 januari 2014 doen wij een kennisgeving van deze beschikking op zoek.officiëlebekendmakingen.nl (zonder www ervoor).

 

Vergunningen en Meldingen, 1 maart 2017

 

Naar boven