NAAMGEVING DELEN VAN DE OPENBARE RUIMTE: WIJKPARK TRANSVAAL (CENTRUM)

 

HET COLLEGE AVN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS,

 

 

overwegende dat:

  • -

    gelet op artikel 2 lid 2 van de Verordening naamgeving en nummering (adressen):

  • -

    gezien de uitvoeringsvoorschriften inzake naamgeving.

     

Besluit:

 

I.De naam Wijkpark Transvaal, met straatcode 45000 toe te kennen aan de bestaande openbare ruimte, als aangegeven op de bij dit besluit behorende, en als zodanig gewaarmerkte tekening Naamgeving Openbare Ruimte met tekeningnummer DSO.GI&E.257.

 

II.Dat dit besluit in werking treedt op de dag na bekendmaking in het gemeenteblad.

 

Den Haag, 21 februari 2017

 

Het college van burgemeester en wethouders,

de secretaris,

 

mw. A.W.H. Bertram

 

de burgemeester,

 

J.J. van Aartsen

 

 

 

 

 

 

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Stuur dit uiterlijk binnen zes weken na de datum bekendmaking van het besluit in.

Maakt u gebruik van internet? Dien uw bezwaarschrift dan in via www.denhaag.nl/bezwaar. U heeft hiervoor DigiD nodig. Op www.denhaag.nl/bezwaar vindt u meer informatie. E-mailen kan niet.

Beschikt u niet over internet, dan kunt u het bezwaarschrift ook opsturen naar het volgende adres:

Burgemeester en wethouders van Den Haag,

AWB / bezwaar.

Postbus 12 600

2500 DJ DEN HAAG

Vermeld in uw bezwaarschrift:

naam, adres, telefoonnummer (waar wij u overdag kunnen bereiken) en emailadres;

de datum en handtekening;

een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt. Stuur een kopie van het besluit mee en noem het kenmerk;

de argumenten voor bezwaar.

Dient u namens iemand anders het bezwaar in? Stuur dan een schriftelijke en ondertekende verklaring (volmacht) mee waaruit blijkt dat u namens die persoon het bezwaar mag indienen.

Bij een spoedeisend belang kunt u na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank Den Haag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toelichting

Het gebied tussen de Kempstraat, Schalk Burgerstraat, De Heemstraat en Delftselaan staat al meer dan dertig jaar in de wijk bekend als Wijkpark Transvaal. De Bewonersorganisatie Transvaal (opgericht in 1979) heeft in 1985 een begeleidingsgroep “Wijkpark Transvaal” ingesteld.

Deze begeleidingsgroep heeft het wijkpark gerealiseerd.

Zowel vanuit de hulpdiensten als vanuit de beheercommissie van het wijkpark is de vraag gesteld of de naam Wijkpark Transvaal van officiële naamgeving voorzien kan worden om de vindbaarheid van het wijkpark te vergroten. Ook voor de communicatie omtrent de evenementen die in het wijkpark georganiseerd worden, is grote behoefte aan officiële naamgeving van het wijkpark.

Naar boven