Bestemmingsplan“Verleggen gasleiding De Hoven”, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 24 februari 2017 tijdens de algemene openingstijden bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Verleggen gasleiding De Hoven

Het bestemmingsplan ziet op het mogelijk maken van het verleggen van de gasleiding (N 559-20) ter hoogte van de N345 (Weg naar Voorst) en de Sprabanenweg ten westen van de wijk De Hoven te Zutphen.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in het buitengebied van Zutphen ten westen van de bebouwde kom van De Hoven en ter hoogte van de kruising Weg naar Voorst (N345) en de Sprabanenweg.

Het bestemmingsplan is door gemeenteraad op 13 februari 2017 ongewijzigd vastgesteld.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Beroep kan tot en met 10 april 2017 worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Plan inzien

Het bestemmingsplan “Verleggen gasleiding De Hoven” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket tijdens de algemene openingstijden. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op  www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1509gasleidHoven-vs01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1509gasleidHoven-vs01

Anterieure overeenkomst

Conform artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening wordt bekend gemaakt dat ten behoeve van deze ontwikkeling er op 11 januari 2017 een anterieure overeenkomst is gesloten met de initiatiefnemer. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt bij de stukken ter inzage bij het loket van het gemeentehuis. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of een bezwaarschrift worden ingediend.

Zutphen, 23 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven