Gemeente Tynaarlo – de nota armoede en schuldhulpverlening ligt ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maakt bekend dat de nota Armoede en Schuldhulpverlening 2018-2021 ter inzage is gelegd.

 

Inhoud

De nota Armoede en Schuldhulpverlening 2018-2021 is het vervolg op de nota Schuldhulpverlening 2014-2017. De aflopende periode van deze nota en de ontwikkelingen rondom de thema’s is aanleiding voor nieuw beleid. Omdat armoede en schuldenproblematiek in elkaars verlengde liggen is ook het armoedebeleid hierin geïntegreerd.

In de nota wordt teruggeblikt op de beleidsperiode 2014 t/m 2017 en wordt ingegaan op de visie, doelstellingen en speerpunten van het nieuwe beleid.

 

Inzien van de stukken

Voordat de gemeenteraad het nieuwe beleid gaat vaststellen, ligt het concept ervan van 8 december tot 19 januari tijdens onze openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Daarnaast vindt u de nota Armoede en Schuldhulpverlening 2018-2021 ook als bijlage bij deze bekendmaking.

 

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kunnen inwoners en belanghebbenden een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo, Postbus 5, 9480 AA te Vries.

 

Na afloop van de inspraaktermijn wordt een eindverslag opgesteld met daarin een weergave van de zienswijzen en een gemotiveerde reactie op de zienswijzen. Het college stemt vervolgens in met de nota en vervolgens neemt de gemeenteraad een besluit over de vaststelling van het beleid.

 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer

0592 – 266 662.

Naar boven