Inspraak ontwerpen “Afvalstoffenverordening gemeente Uden” en “Uitvoeringsbesluit afvalstoffenverordening gemeente Uden”

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 28 november 2017 hebben besloten om de ontwerpen “Afvalstoffenverordening gemeente Uden” en “Uitvoeringsbesluit afvalstoffenverordening gemeente Uden” voor inspraak vrij te geven.

Ter inzage

De ontwerpen “Afvalstoffenverordening gemeente Uden” en “Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening gemeente Uden” liggen van 8 december gedurende zes weken tot en met 19 januari 2018 ter inzage. Voor het inzien van de stukken in het gemeentehuis kunt u een afspraak maken door te bellen naar 140413. Ook zijn de ontwerpen voor inzage hieronder te downloaden:

Concept Afvalstoffenverordening gemeente Uden

Concept Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening gemeente Uden

Zienswijzen

Alvorens de raad kan overgaan tot het vaststellen van de Afvalstoffenverordening dienen op grond van de Inspraakverordening ingezetenen (inwoners van Uden) en belanghebbenden (degenen wiens belang rechtstreeks bij een besluit is betrokken) vooraf de gelegenheid krijgen hun zienswijzen daarover kenbaar te maken. Daarvoor dient gebruik te worden gemaakt van de in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht geregelde inspraakprocedure.

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk en/of mondeling een zienswijze over de ontwerpen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze over de afvalstoffenverordening kunt u sturen naar de Raad en uw zienswijze over het Uitvoeringsbesluit afvalstoffenverordening naar burgemeester en wethouders van Uden, Postbus 83, 5400 AB Uden. Om uw zienswijze mondeling in te kunnen dienen, kunt u contact opnemen met mevrouw H. Hoff van de afdeling Ruimte via telefoonnr 140413.

De ingebrachte zienswijzen zullen worden betrokken bij de definitieve besluitvorming. Zienswijzen die na deze datum worden ingediend, worden niet meer in behandeling genomen

Naar boven