Vastgesteld Zuidbroek uitwerking 30

Vanaf 16 februari 2017 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van 31 januari 2017 waarbij is besloten het uitwerkingsplan Zuidbroek uitwerking 30 vast te stellen. Het plan betreft de realisatie van 47 woningen op vier, nog niet ontwikkelde delen/locaties aan het Heideblauwtje en het Icarusblauwtje. Tegelijkertijd krijgen de reeds gerealiseerde woningen aan die twee wegen en aan het Boomblauwtje een planologische regeling voor het bouwen en voor het gebruik. Het plangebied betreft het gebied tussen de Vellertheuvel.en het zuidelijke gedeelte van de Eikepagelaan.Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kunnen beroep instellen:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht; en

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen.

Tot en met 30 maart 2017 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale plan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het plan. Het digitale plan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 15 februari 2017

Naar boven