Ontwerpbestemmingsplan Beukenlaan 49A Odiliapeel

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat met ingang van woensdag 29 november 2017 het ontwerpbestemmingsplan ‘Beukenlaan 49A Odiliapeel’ gedurende zes weken, dus tot en met dinsdag 10 januari 2018, ter inzage ligt. Het bestemmingsplan legt de bestaande (woon)situatie op het perceel vast.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder inwoners, bouwen en verbouwen, overzicht bestemmingsplannen, plannen in procedure. Het ontwerpbestemmingsplan en de overige stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.0856.HerzOdiliapeel-ON01.

Indienen zienswijzen

Tot en met 10 januari 2018 kan een ieder (naar keuze mondeling of schriftelijk), met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, Postbus 83, 5400 AB Uden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

De eventueel naar voren gebrachte zienswijzen zullen door de gemeenteraad worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 28 november 2018.

Burgemeester en wethouders van Uden

mr. J.M. Smarius

de secretaris

drs. H.A.G. Hellegers

de burgemeester

Naar boven