Ontwerpbesluit Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij voornemens zijn in combinatie met het bestemmingsplan ‘Veldhoven Dorp, herziening Dorpstraat 26-30` een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de Wet geluidhinder) toe te staan voor 5 appartementen die deel uitmaken van 7 te bouwen woningen aan de Dorpstraat 26-30.

 

Dit ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt van vrijdag 17 november 2017 tot en met donderdag 28 december 2017 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. De stukken kunt u op verzoek inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Binnen de inzagetermijn kunt u als belanghebbende een zienswijze over de ontwerpbeschikking mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Brieven kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

 

 

 

 

Naar boven