Ontwerpbestemmingsplan ‘Veldhoven Dorp, herziening Dorpstraat 26-30’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 17 november 2017 tot en met donderdag 28 december 2017 het ontwerpbestemmingsplan ‘Veldhoven Dorp, herziening Dorpstraat 26-30’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van 7 woningen (2 grondgebonden woningen en 5 appartementen) op het perceel Dorpstraat 26-30.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Dorpstraat 26-30’.

Binnen de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen. Geef in de zienswijze duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven