Gemeente Leerdam, verleende omgevingsvergunning Techniekweg 17a te Leerdam

 

Kennisgeving beschikking

 

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Reguliere voorbereidingsprocedure

 

Verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Activiteit: Bouw

Voor: het aanleggen van 2 nieuwe wandelbruggen  

Locatie: Techniekweg 17 a te Leerdam  

Datum besluit: 31-10-2017  

 

Inzage

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien op het stadskantoor, bezoekadres Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA te Leerdam. Via telefoonnummer 0345 – 636 202 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar 

Belanghebbenden kunnen bezwaar indienen binnen zes weken na de dag van verzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaar moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.

 

Indiening van een bezwaarschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Na indiening van een bezwaarschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).

 

Openbare kennisgeving 

Sinds 1 januari 2014 doen wij een kennisgeving van deze beschikking op zoek.officiëlebekendmakingen.nl (zonder www ervoor).

 

Vergunningen en Meldingen,  8 november 2017

 

Naar boven