Gemeente Middelburg – Inspraak – Herinrichting Molenwater (tussen de Noordpoortstraat tot de Nagtglasstraat)

 

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat zij een deel van het Molenwater willen herinrichten. Het betreft het gedeelte vanaf de Noordpoortstraat tot de Nagtglasstraat. Deze herinrichting betreft de volgende wijzigingen:

  • 1.

    Op het Molenwater wordt het asfalt van de rijbaan vervangen door gebakken straatmateriaal (dikformaat, Middelburgse mix).

  • 2.

    Op het Molenwater worden de tegels van de trottoirs vervangen door gebakken straatmateriaal (waalformaat, Middelburgse mix).

  • 3.

    De bestaande gemengde riolering wordt vervangen door een gescheiden riolering.

Met deze herinrichting wil de gemeente een uitstraling realiseren, vergelijkbaar met het beeld van de Herengracht en passend bij de sfeer van het nieuwe Molenwaterpark en het nieuwe plein voor de schouwburg.

De uitvoering vindt plaats aansluitend op de herinrichting van het Molenwaterpark

De gemeente streeft ernaar om de herinrichting uit te voeren medio 2018.

 

Inzage

De ontwerptekening ligt zes weken ter inzage: van 26 oktober tot en met 6 december 2017.

Hiervoor kunt u elke werkdag tijdens kantooruren terecht in het Stadskantoor bij de vakbalie Vergunningen, Bouwen en Wonen. Kopieën zijn daar tegen betaling verkrijgbaar. De ontwerptekening is ook te vinden op www.middelburg.nl > Actueel > Nieuwsberichten.

 

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk hun zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Afhankelijk van de zienswijzen zal bekeken worden of het plan aangepast moet worden. Voor een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Michel Joosse (0118) 67 52 14.

Schriftelijke zienswijzen richt u aan: Burgemeester en wethouders van Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg

Een belanghebbende die redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht, kan geen beroep instellen bij de rechtbank (artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht).

 

Eindverslag

Van de inspraak wordt een eindverslag gemaakt. De vaststelling van het eindverslag wordt gepubliceerd in het Gemeenteblad (overheid.nl). Het eindverslag wordt toegezonden aan de indieners van een zienswijze.

Naar boven