Gemeente Heerlen - beschikking instemming evaluatieverslag BUS sanering Servatiusstraat/John Franklinstraat

 

BEKENDMAKING

 

Wet bodembescherming - besluit uniforme sanering

 

Burgemeester en Wethouders van Heerlen maken bekend dat op 2 augustus 2017 een evaluatieverslag is ontvangen ingevolge de Wet bodembescherming van Antea Group, namens de afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente Heerlen, met het verzoek hiermee in te stemmen. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Heerlen, sectie O nummer 1558 (gedeeltelijk);

De locatie is bij de gemeente Heerlen geregistreerd onder dossiernummer HL091700763 en is gelegen op de hoek van de Servatiusstraat en de John Franklinstraat.

 

Op 17 oktober 2017 heeft de gemeente Heerlen de beschikking met kenmerk HL091700763/Z-17143966 vastgesteld en ingestemd met de uitgevoerde sanering.

 

Degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken kan op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen dit besluit. Het bezwaarschrift kan binnen 6 weken nadat dit besluit is verzonden worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Heerlen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen. Het bezwaarschrift wordt ondertekend door de indiener en bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden waarop het bezwaar is gebaseerd.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. H. Berghs van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon 14045.

Naar boven