Vaststelling bestemmingsplan ´Veldhoven-Noord, herziening Meerstraat-Hertgang´

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 26 september 2017 het bestemmingsplan ‘Veldhoven-Noord, herziening Meerstraat-Hertgang‘ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de bouwmogelijkheid van vijf appartementengebouwen.

Dit bestemmingsplan ligt van vrijdag 27 oktober 2017 tot en met donderdag 7 december 2017 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.

Daarnaast is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.veldhoven.nl, trefwoord: ‘Veldhoven-Noord, herziening Meerstraat-Hertgang.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die zich tijdig tot de gemeenteraad heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook kan een belanghebbende beroep instellen tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Op het besluit inzake de vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift moet worden aangegeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling per e-mail gemeente@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040

 

 

 

Naar boven